top of page
Affiche.png

Concept Orientraillandrun

Geboren tijdens de Covid-crisis na het ontbreken van de mogelijkheid om "massale" hardloopwedstrijden te organiseren, heeft het concept van zogenaamde "verbonden" races elke loper in staat gesteld om door de verschillende regio's te blijven reizen.

Met bepaalde nadelen: geen direct contact met de andere lopers, geen mogelijkheid om samen een goed speciaal biertje te drinken, geen avond om te decomprimeren na de race, het heeft als niet te verwaarlozen voordeel dat iedereen over een langere periode van routes kan genieten van tijd (wel meerdere keren doen in het geval van een dag zonder, niet verplicht zijn een eendaagse race niet te doen omdat de agenda niet beschikbaar is. ..)

Daarom hebben we na enkele tests besloten om dit concept op onze eigen manier te implementeren en in de toekomst uit te breiden als het zou worden overgenomen door de wereld van hardlopen en trail.

Het concept bestaat dan ook uit het organiseren van races op a  bepaalde periode, met vertrek en aankomst op basis van het lezen van een QR-code.  

We bieden onze techniek ook aan aan organisatoren van evenementen met dezelfde stijl, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie via het tabblad "Contact".

Sweatshirt Miss Running women recto vert menthe.png
bottom of page